Priemyselné parky
Priemyselné parky - vyšší systém s pravidlami. Úspechy susedov Slovenska( Česko, Maďarsko a Poľsko v budovaní priemyselných parkov a zón. Priemyselné parky a konkurencia. Konkrétne príklady budovania priemyselných parkov v mestách Slovenska - Lučenec, Lozorno, Humenné, Námestovo, Martin, Liptov. Prehľad o pripravovaných zámeroch výstavby priemyselných parkov v SR.