Vybrané problémy ekonomiky neziskových organizácií - Majdúchová, Helena, 1963-
Pokračovanie z HN č. 74 zo 17.4.2001. Účtovné aspekty neziskových organizácií. Osobitosti účtovania - združenia, nadácie, neinvestičné fondy. Financovanie - finančné zdroje spoločné všetkým neziskovým organizáciám. Samofinancovanie - jeho výhody a nevýhody. Finančné zdroje niektorých typov neziskových organizácií.