Procedúra fiškálneho dohľadu
Vládny návrh koncepcie spracovania Predvstupovej procedúry fiškálneho dohľadu. Predvstupová procedúra fiškálneho dohľadu je novou iniciatívou Európskej komisie. Program konvenčných kritérií. Porovnanie predpovedí vývoja HDP. Makroekonomický systém a jeho hlavné ciele.