Zásadné zmeny v poistných vzťahoch od 1.1.2001 - Novotná, Eleonóra
Prijatím noviel zákonov o sociálnom zabezpečení a Sociálnej poisťovni došlo k viacerým zmenám, ktoré sa týkajú predovšetkým samostatne zárobkovo činných osôb a spolupracujúcich osôb. Definície niektorých skupín samostatne zárobkovo činných osôb a spolupracujúcich osôb. Platenie poistného na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie. Oznamovacia povinnosť. Dohody o pracovnej činnosti. Príklady.