Jeden z nástrojov úspechu - Glos, František
Terajšie problémy teórie a praxe v strategických podnikateľských jednotkách (SPJ). Uplatňovanie logistiky vo firmách. Logistické koncepty pre lídrov. Výrobkové vodcovstvo SPJ. Outsourcing výroby a služieb.