Sazby míří dolu
Sadzby dane z príjmov právnických osôb v Európe a rozvinutých krajinách OECD pokračovali vo svojom dlhodobom poklese. Priemerné sadzby dane v krajinách OECD a EÚ. Dane z príjmu právnických osôb vo vybraných krajinách.