Rating treba zaplatiť, ale nemožno si ho kúpiť - Podstupka, Ivan
Rozhovor s predsedom Slovenskej ratingovej agentúry R. Autnerom. Definovanie ratingu. Podstata ratingu ako produktu. Postavenie Slovenskej ratingovej agentúry a jej klienti. Ako bude rating prebiehať. Cena ratingu.