Účtovanie dlhopisov FNM
Účtovanie transakcií s dlhopismi FNM, ktoré skúpili právnické osoby. Charakteristika dlhopisu FNM. Účtovanie: pri platení záväzku vo FNM, pri predaji dlhopisu inému subjektu, inkasovanie istiny a úrokového výnosu.