Pracovné podmienky žien - Jendrálová, Anna
Zmeny v Zákonníku práce týkajúce sa pracovných podmienok žien. Nočná práca žien - niektoré povinnosti zamestnávateľa súvisiace s touto prácou. Ochranná doba žien. Materská dovolenka. Čerpanie materskej a ďalšej materskej dovolenky.