Výhodou pre investora sú aj transparentné vlastnícke vzťahy - Valášek, Milan
Definícia priemyselného parku. Technologický park Záhorie. Priemyselné parky v okolitých krajinách. Nevyhnutná analýza možností regiónu pre priemyselný park. Prezentácia vládnej agentúry SARIO zameranej na podporu exportu a zahraničných investícií.