Vyhľadávanie a potláčanie nelegálnej práce
Vládou schválený Návrh opatrení zameraných na vyhľadávanie a potieranie nelegálnej práce. Kontrola skrytej práce a oblasti kontrolného mechanizmu: oprávnenia a povinnosti zamestnancov kontroly, sankčné opatrenia, procesno-právna oblasť kontrolnej činnosti, pracovnoprávne vzťahy.