Novela zákona o obecnom zriadení vo vláde - Kollárová, Zuzana
Návrh zákona, ktorý dopĺňa a mení zákon SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení. Súčasťou novely je i zoznam pôsobností, ktoré prejdú z orgánov miestnej štátnej správy na územnú samosprávu.