Hypotekárne obchody a právo EÚ hypotekárne záložné listy - Múčková, Viktória
Dokončenie z č. 3/2001. Význam trhu so záložnými listami v Nemecku. Hypotekárne obchody v Dánsku. Zdroje na financovanie hypotekárnych úverov - priebežné emisie záložných listov.