Úrok a úrokové sadzby v úlohe diskontného faktora - Hrvoľová, Božena
Význam trhových úrokových sadzieb pri časovej hodnote peňazí. Rozdiel medzi kategóriami: diskontná sadzba, diskont, sadza diskontu, diskontný faktor, sadzba diskontného faktora. Úrok - cena úveru. Úrokové sadzby v úlohe sadzieb diskontného faktora. Výber výšky úrokovej sadzby so zodpovedajúcou skladbou. Výnosová krivka. Pokračovanie v č. 5/2001.