Rastie reklamný trh na Slovensku? - Hapák, Pavel
Hodnotenie situácie na reklamnom trhu v SR v roku 2000. Vývoj hlavných ukazovateľov reklamného trhu. Priama závislosť vývoja reklamného trhu od úrovne ekonomiky. Podiel televízií a tlačových médií. Prognóza vývoja reklamného trhu v SR do roku 2003.