Mesto v meste - Môciková, Renata
Marketingová manažérka projektu Aupark Zuzana Machová, hovorí o jeho perspektívach. Projekt Aupark, ktorý je prezentovaný ako najväčší nákupný a zábavný komplex na Slovensku, bude ponúkať svoje služby na ploche 100-tisíc m2 v Bratislave -Petržalke. Budovanie značky Aupark, marketingová a komunikačná stratégia projektu.