Vincúr, P.: Makroekonomická analýza a prognóza. Bratislava: Sprint vfra, 2000, 293s. - Martincová, Marta, 1955-
Recenzia na učebný text P. Vincúra: Makroekonomická analýza a prognóza. Publikácia P. Vincúra pozostáva z dvoch častí, ktoré sú integrálne prepojené obsahom 6. kapitoly. Makroekonomická analýza je sústredená do 1. až 5. kapitoly. Kapitoly 6. až 11. sú venované teoretickým a praktickým problémom prognostiky.