Grúň, Ľ.: Dejiny daní, poplatkov a cla. Bratislava: Holoprint, 2000, 156 s. - Pauličková, Alena
Recenzia na knihu Grúňa Ľ.: Dejiny daní, poplatkov a cla. Publikácia je rozdelená do troch častí s názvom Daňové právo, Poplatkové právo a Colné právo. Autor v publikácii približuje históriu zdanenia, daní a ciel cez starovek, stredovek až po obdobie po 2. svetovej vojne.