Etický kódex PRSA 2000 - Žáry, Ivan
Znenie Etického kódexu členov Public Relations Society of America (PRSA). Profesionálne hodnoty členov PRSA. Princípy správania. Ustanovenia kódexu PRSA. Základné princípy.