Ekonomické problémy krajín strednej Európy a Európska únia - Goga, Marián
Ekonomická univerzita v Bratislave usporiadala v dňoch 16-17.11. 2000 medzinárodnú vedeckú konferenciu na tému Ekonomické problémy krajín strednej Európy a Európska únia. Cieľom konferencie bolo prezentovať riešenia problémov transformácie ekonomiky na Slovensku a v krajinách strednej Európy, analyzovať procesy prebiehajúce v Európskej únii a možnosti začlenenia Slovenska do Európskej únie.