Ekonomika, financie a manažment podnikov - rok 2000 - Majtán, Miroslav
Fakulta podnikového manažmentu EU v Bratislave zorganizovala dňa 7.12. 2000 medzinárodnú vedeckú konferenciu pod názvom Ekonomika, financie a manažment podnikov - rok 2000. Cieľom konferencie bola prezentácia a výmena teoretických poznatkov a praktických skúseností o stave príprav podnikov v ČR, Poľsku a SR na vstup do európskych štruktúr z aspektov výkonnosti, produktivity, konkurenčnej schopnosti a pripravenosti manažmentu.