Stravovanie zamestnancov - Jendrálová, Anna
Podľa Zákonníka práce predstavuje stravovanie zamestnancov významnú súčasť starostlivosti zamestnávateľa o svojich zamestnancov. Zamestnávatelia sú povinní zabezpečovať zamestnancom vo všetkých zmenách stravovanie zodpovedajúce zásadám správnej výživy na pracoviskách alebo v ich blízkosti.