Makroekonomická ilúzia a mikroekonomická realita - príklad Slovenska - Marcinčin, Anton
Makroekonomický úspech slovenskej ekonomiky v rokoch 1994-1995 a príčiny jeho dočasného charakteru. Analýza príčin straty rovnováhy ekonomiky v období 1996-1998. Súčasné problémy obnovy rovnováhy a obnovenia ekonomického rastu.