Úvěrové riziko dluhopisů a jeho charakteristiky, specifika domácích dluhopisů - Pluhař, Radek
Úverové riziko je významným parametrom dlhových cenných papierov. Základné metódy merania úverového rizika a objektívne prekážky v analytickom procese v podmienkach ČR. Analýza úverového rozpätia podnikových dlhopisov v ČR a jeho časová štruktúra.