Cestovné kancelárie sa budú musieť zmluvne poistiť - Janků, Jana
Nariadenie pre cestovné kancelárie na Slovensku, aby pre prípad úpadku alebo platobnej neschopnosti, boli vybavené zmluvným poistením. Výška poistnej sumy. Iné úpravy a nariadenia pre cestovné kancelárie, ktoré majú chrániť spotrebiteľa. Počet vlastníkov koncesných listín na prevádzkovanie služieb v cestovnom ruchu v SR.