Obe fúzujúce banky na Slovensku zlepšujú výsledky - Kováčová, Jana
Fúzia medzi HypoVereinsbank (HVB) a rakúskou skupinou Bank Austria Creditanstalt (BACA) v Rakúsku a na Slovensku. Efekty fúzie. Obidve banky si v r. 2000 zlepšili hospodárske parametre. HVB investuje najmä do cenných papierov, BACA úveruje klientov. Aktivita BACA na poli úverov.