V jadrovej energetike ďalej jasno tak, ako v iných vyspelých krajinách reakcia odborníkov SE, a.s. na článok Nad jadrovou energetikou v SR sa zmráka
"Dostatok" inštalovaného výkonu na Slovensku. Dostavba blokov 3 a 4 Atómovej elektrárne Mochovce. Metodika hodnotenia efektívnosti investícií elektrárne Mochovce. Metodika hodnotenia investícií a vstupy pre hodnotenie. Kritériá bezpečnosti elektrární. Otvorenie energetického trhu. Postavenie jadrovej energetiky vo svete.