CAC Leasing si minulý rok udržal druhé miesto na trhu - Apolen, Peter
Objem obchodov spoločnosti CAC Leasing Slovakia, a.s. Bratislava v r. 2000. Spoločnosť si udržala druhé miesto na trhu. Nárast počtu súkromných zákazníkov, nárast počtu zmlúv. CAC Leasing vystupuje na trhu ako univerzálna lízingová spoločnosť. Nové služby spoločnosti. Spoločnosť má dostatok zdrojov.