Benchmarking - módny pojem alebo nástroj manažmentu - Daniš, Viliam
Benchmarking na podnikovej úrovni a na úrovni priemyselných odvetví. Benchmarking rámcových podmienok priemyselnej konkurencieschopnosti. Benchmarking politík. Benchmarking v SR: Formalita.