Osobné financie
Mimoriadna sekcia Trendu. Elektronické bankovníctvo. Virtuálne platby. Elektronické poisťovanie. Hypotekárne úvery. Stavebné sporenie. Bankové pôžičky pre obyvateľstvo. Komerčné poistenie. Bankové vklady. Platobné karty. Doplnkové dôchodkové poistenie. Splátkové systémy. Lízing pre privátne osoby. Podielové fondy.