Starať sa treba, peňazí niet - Pinter, Gejza
Od nového lesného zákona sa očakáva zlepšenie podmienok hospodárenia v lesoch. Štruktúra vlastníkov lesov SR. Hospodárska a verejno-prospešná funkcia lesa.