Kríza hnacieho motora ekonomiky - Bieliková, Iveta
Celkový objem stavebnej produkcie za rok 2000 bol 69,5 mld. Sk, čo predstavuje medziročné zníženie o 0,4 percenta. Vývoj výnosov v priemysle stavebných látok. Pôžičky a rozvojové programy. Produktivita práce v PSL z výnosov na jedného pracovníka.