Mezinárodní vztahy a náboženství - Schneider, Jiří
Úloha náboženstva vo verejnom živote v národnom a medzinárodnom meradle. Náboženstvo ako faktor konfliktov. Medzinárodné právo, ľudské práva a náboženstvo. Úloha cirkví, náboženských a nevládnych organizácií.