Islám a mezinárodní vztahy - Gombár, Eduard
Islámsky univerzalizmus a medzinárodné vzťahy. Sunnitský islám a medzinárodné vzťahy. Organizácia islámskej konferencie. Šítsky islám a medzinárodné vzťahy. Chátamího koncepcia "dialógu medzi civilizáciami". Islámsky extremizmus.