Rusko a náboženství - Votápek, Vladimír
Druhy a činnosť cirkví a náboženských spolkov v Ruskej federácii. Právna úprava činnosti cirkví v Ruskej federácii. Zákon o slobode svedomia. Pravoslavná cirkev a islám v Rusku.