Prapočátky evropské integrace - Debnár, Viktor A.
Historický pohľad na európsku integráciu. Predpoklady vzniku Európskeho spoločenstva uhlia a ocele. Schumanov plán. Založenie Montánnej únie. Parížska zmluva. Prínos ESUO.