Vzdělávací program Evropské unie Socrates - Vochozka, Josef
Základné pilire vzdelávacej politiky Európskej únie. Vznik vzdelávacieho programu Socrates. Súčasti programu Socrates. Program Comenius. Program Erasmus. Mobilita študentov v rámci programu Erasmus v rokoch 1998-2001.