Ochranné známky, obchodné mená a ich ochrana - Pauličková, Alena
Vymedzenie pojmu ochrannej známky v zmysle zákona č. 55/1997 Z.z. o ochranných známkach. Práva majiteľa ochrannej známky. Definícia obchodného mena pre fyzické a pre právnické osoby. Odlišnosti ochrannej známky a obchodného mena. Čo sa považuje za nekalú súťaž.