Obchodní jednání a národní zvyklosti: Velká Británie - Müller, Ladislav
Obchodné rokovania a národné zvyklosti vo V. Británii. Spoločenská etiketa. Verbálna a neverbálna komunikácia. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi. Význam času. Náboženstvo. Kultúrne zvláštnosti.