Mezinárodní zasílatelství - spedice - Šubert, Miroslav
Úprava zasielateľskej zmluvy podľa Obchodného zákonníka ČR. Charakteristické znaky zmluvy. Zväz špedície a logistiky ČR. Medzinárodná federácia zasielateľských zväzov FIATA.