Rámcová osnova zostavovania a prezentácie účtovnej závierky - Soukupová, Božena
Cieľ účtovnej závierky. Základné predpoklady zostavovania a prezentácie účtovnej závierky. Kvalitatívne charakteristiky. Základné zložky výkazov účtovnej závierky a podmienky ich vykazovania. Oceňovanie základných zložiek výkazov. Poňatie a zachovanie vlastného kapitálu. Porovnanie obsahu Rámcovej osnovy s právnou úpravou v SR.