Identifikační systémy pro přesnost, rychlost, operativnost a bezchybnost zpracování dat - Špičák, František
Rozhovor s riaditeľom spoločnosti Kodys ing. Z. Vonáskom o systémoch identifikácie. Automatická identifikácia ako významná súčasť logistiky. Čiarový kód a technika automatickej identifikácie. Zavádzanie najnovších technológií.