Zahraničný kapitál - hybná sila v procese globalizácie - Vidová, Jarmila, 1967-
Prehľad základných makroekonomických veličín na ktorých je závislý vývoj ekonomického rastu, hrubého domáceho produktu, zamestnanosti a spotreby. Toky zahraničného kapitálu a faktory, ktoré podmieňujú prílev zahraničného kapitálu. Zahraničné investície v ekonomike SR. Stručná analýza prílevu priamych zahraničných investícií do SR za rok 1999 a za 1. polrok 2000.