Väzby finančného trhu a finančnej štruktúry podnikov v SR - Sivák, Rudolf, 1955-
Charakteristika nevyhovujúcej finančnej štruktúry slovenských podnikov. Priority vlády pre riešenie problémov finančného trhu. Popis historického vývoja na slovenskom finančnom trhu.