O projektech informatiky v elektronické logistice
Viac ako polovica projektov informačnej techniky stroskotáva kvôli neznalosti správnych štruktúr. Úspešné riadenie projektu elektronickej logistiky predpokladá: prípravu projektu, voľbu partnera, realizáciu projektu.