Virtualizace a konkurenční výhoda logistiky - Stehlík, Antonín
Hlavné trendy podnecujúce globalizáciu a virtualizáciu: globálne siete, integrácia zákazníkov, e-business. Vplyv internetu najmä na oblasť hospodárstva. Zmena podnikateľského myslenia, ktoré vychádza z konkurenčných výhod. Zmena a tvorba konkurenčných výhod prostredníctvom e-logistiky. Význam segmentov e-businessu v logistike. Nové úlohy pre kuriérne a expresné služby špecializované na prepravu zásielok.