Philosophy of globalisation and competitiveness - Hron, Jan
Príspevok sa zaoberá faktormi ovplyvňujúcimi proces globalizácie v kombinácii s moderným vývojom v oblasti teórie organizácie. Zameranie príspevku na organizačné prístupy zvyšujúce konkurencieschopnosť podniku v globálnej aréne. Doporučenia pre nadpodnikovú sféru riadenia v oblasti poľnohospodárstva, vzdelávanie i pre manažment autorovej domácej inštitúcie.