Czech agriculture transformation and its competitiveness in international trade - Tvrdoň, Jiří
Zhodnotenie informačného procesu českého poľnohospodárstva, ktorého podstatou bola cenová liberalizácia, privatizácia a reštrukturalizácia. Vymedzenie konkurencieschopnosti podľa niektorých metodických prístupov vybraných poľnohospodársko-potravinárskych výrobkov a porovnaním získaných výsledkov. Výsledky analýzy.