Výdavková a cenová elasticita dopytu po mäse u rôznych sociálnych skupín domácností SR - W/Senbet, Tesfu
Zmeny v spotrebe mäsa v 90. rokoch v Slovenskej republike. Analýza vplyvu príjmu a ceny na spotrebu mäsa v SR v jednotlivých sociálnych skupinách domácností použitím lineárneho viacnásobného regresného modelu. Ako potvrdila empirická analýza, stupeň agregácie mäsa a domácností ovplyvnili odhad elasticity.