"Učíme sa z chýb konkurencie" - Marinkovičová, Denisa
Prvá konferencia dodávateľov spoločnosti Tesco stanovovala ciele do roku 2005. Klady a zápory spolupráce so spoločnosťou Tesco. Predstavy o budúcnosti a cenová politika Tesco.